Skip to content

Nieuws

Raoul & Jos op café

Honger naar een betere wereld? PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw en Vlaams PVDA-fractievoorzitter Jos D'Haese komen naar Hasselt om te praten over hoe we deze geflipte wereld kunnen veranderen.

Marianne - Babbelbrunch met Ayse Yigit

Brunch met Marianne Limburg ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Tijdens de brunch zijn we in gesprek gegaan met Ayse Yigit, PVDA-senator, die al twee keer naar de getroffen gebieden reisde.

Brunch PVDA Beringen

PVDA zit in de lift. Wil je met PVDA Beringen kennismaken en mee timmeren aan een authentiek links verhaal? Kom dan naar onze brunch op zondag 25 juni vanaf 11uur.

Nieuw secretariaat in Hasselt

Onze secretariaatsverantwoordelijken en de vrijwilligers hebben de laatste maanden bergen verzet. Het resultaat mag er zijn: we hebben een vernieuwd actiecentrum in Hasselt aan het station. Gisteren vierden we het met een hapje en een drankje!

EnergieCafé in je buurt

Elektriciteit is nog steeds 45% duurder dan twee jaar geleden. Gas zelfs 63%. Terwijl Engie miljarden euro's overwinsten maakt. Genoeg! Met de PVDA hebben we een concrete energiewet om de prijzen te doen dalen en blokkeren. Maar om die wet goedgekeurd te krijgen, hebben we...

Nieuwjaarsreceptie 2023 in Hasselt

Wat een ambiance gisteren op onze nieuwjaarsreceptie! Met een bezoekje van Jos D’Haese, meeste gevolge politicus op TikTok, en kersvers provinciaal voorzitter Aurelie Decoene.

Aurelie Decoene nieuwe voorzitter van PVDA-Limburg

In december hield de PVDA in het hele land provinciale congressen. Ook in Limburg kwamen de PVDA-militanten samen om de politieke krijtlijnen uit te tekenen voor de volgende vijf jaar. Ze verkozen ook een nieuwe provinciale raad, met Aurelie Decoene als nieuwe provinciale...

PVDA vraagt dat lokale besturen crèches zelf overnemen

Het aantal plaatsen in de kinderopvang is al schaars in onze provincie. Als er acht crèches verdwijnen, wordt dat nog schaarser. “De continuïteit van de dienstverlening moet verzekerd worden”, zegt Vlaams parlementslid Kim De Witte (PVDA). “Dat kan door een overname vanuit de...

debug info: this is the footer for domain limburg
debug info: this is the footer for domain for existing data