Skip to content

Benefiet-brunch tvv Marokko en Libië

Benefiet-brunch tvv Marokko en Libië
De recente aardbeving en natuurrampen hebben een diepe impact gehad op deze prachtige landen. De aardbeving heeft meer dan 3000 slachtoffers geëist in Marokko, en in Libië worden meer dan 20.000 mensen vermist of zijn omgekomen door de verwoestende modderstromen en overstromingen veroorzaakt door storm Daniël.
 
Te midden van deze tragische gebeurtenissen zien we nationale en internationale solidariteit die op gang is gekomen. Samen kunnen we het verschil maken, samen kunnen we deze gemeenschappen helpen herstellen en wederopbouwen.
 
PVDA-Limburg en Geneeskunde voor het Volk organiseren een benefiet-brunch om steun te verzamelen. De opbrengst gaat integraal naar hulporganisatie Dokters van de Wereld. Ze hebben ploegen ter plaatse, bieden medische en psychosociale hulp aan slachtoffers, helpen mee met hun reddingsteam in samenwerking met de lokale autoriteiten en andere internationale organisaties.
 
Wanneer?
Zondag 15 oktober van 10u00 tot 13u00.
Waar?
Zaal AFI, Vennestraat 98, 3600 Genk
Prijs?
15 euro | sociaal tarif: 10 euro  |  kinderen: 5 euro
 
 
Kan je niet deelnemen maar wil je wel steunen, doe dan een gift aan Dokters van de Wereld op het nummer BE26 0000 0000 2929 met vermelding 'aardbeving Marokko' of 'overstromingen Libië'

Onze gedachten zijn bij de slachtoffers en hun naasten.