Graailand on Tour

Peter Mertens komt naar Hasselt voor de voorstelling van zijn nieuwe boek Graailand. Het boek staat intussen al sinds de uitgave in de top 10 non-fictie.

EPO Uitgeverij en Masereelfonds, ACV Limburg, Boekhandel Malpertuis en Oxfam stellen u voor:

GRAAILAND. HET BOEK WAAR ALLES MEE BEGON
De politiek davert op haar grondvesten. En zeggen dat alles begon met een bestseller: Graailand. Maandenlang schreef Peter Mertens aan de opvolger van 'Hoe Durven Ze'. Van de gettocultuur in de Wetstraat tot de zelfbediening van graaiers zoals Barroso en De Gucht. Van Panamese postbusbedrijven tot Trumpiaanse verkiezingen. Van flexverslaving tot arbeid 4.0. Van dure waterprijzen tot drie-euro-maaltijden in rusthuizen. Mertens gooit geen steen in de kikkerpoel, maar meteen een hele muur. Over de graaicultuur, over het establishment, over de crisis. Maar ook over de New Kids in Town, over verzetscultuur, over herverdeling van rijkdom en arbeid, over het vuur van Bernie Sanders en over de politiek van de hoop. Een boek dat brandt in de handen. Een boek dat luistert naar de naam: Graailand. Het leven boven onze stand.

--------------------------------------------------------------

Met een boeiend programma:

Muziek: Marco Z.
Presentatie met een vleugje humor: Erhan Demirci.
Moderator: Dirk Reynders (Radio 2 Limburg)

Sprekers: Jean Vranken (voorzitter ACV Limburg), Pierre Vrancken (voorzitter ABVV Limburg), Carien Neven (Beweging.net)
Frederik Vaes (Rimo), Musti Onlen IC (Internationaal Comité), Els Hertogen (Universiteit Antwerpen en 11.11.11-vrijwilliger) en Peter Mertens.

Deuren open om 19u30. De voorstelling start om 20u00.

De inkom is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus inschrijven verplicht via mail: graailand.hasselt@gmail.com.

Graailand is te koop in de boekhandel of via www.pvdashop.be. Uiteraard kan je het boek ook op de boekvoorstelling kopen (via Boekhandel Malpertuis uit Genk). Peter Mertens signeert het graag na afloop van de boekvoorstelling. 

Locatie: Concertzaal van Muziekodroom, Bootstraat 9, 3500 Hasselt.

Meer info over 'Graailand'

Datum: 
vrijdag, 28 april, 2017 - 20:00
Plaats: 
Muziekodroom
Bootstraat 9
Hasselt